1. HABERLER

  2. HABER

  3. Ahmet Atakan’ın Yaralanma Anı
Ahmet Atakan’ın Yaralanma Anı

Ahmet Atakan’ın Yaralanma Anı

Hatay'da ölen Ahmet Atakan'ın yaralanma anı kameralara yansıdı. Atakan'ın Twitter'daki Suriye mesajları da dikkat çekici...

10 Eylül 2013 Salı 10:23A+A-

HAKSÖZ-HABER

Hatay'daki olaylar sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın yaralanma anı kameralara yansıdı. Öte yandan “savaşa hayır” eylemlerine katılan Atakan’ın sıkı bir Beşşar Esed hayranı olduğu ve muhaliflere yönelik yapılan katliamları desteklediği ortaya çıktı.

Armutlu Mahallesi'ndeki gösteriler sırasında ağır yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın (23) saat 01.04 sıralarında Gündüz Caddesi'ndeki olaylar sırasında yere düşmesini kameraların kaydettiği belirlendi. 

Aşağıdaki görüntülerde Atakan'ın yüksek bir yerden düştüğü görülüyor. Düşmeden önce ve sonrasında binaların çatılarından polis araçlarına taş, kaya parçaları ve su deposu atıldığı kaydedilmiş.

Atakan’ın kesin ölümü otopsi raporundan sonra netleşecek.

Ahmet Atakan, Twitter’daki son paylaşımlarında şöyle diyor:

ahmet-atakan_twitter-son-mesaj.jpg

Öte yandan Atakan'ın, Beşşar Esed’e olan hayranlığı, kendisini “bebek yüzlü” olarak taltif edecek oranda. Esed'i ve katil Baas ordusunu yücelttiği Twitter mesajı:

ahmet-atakan_twitter_esed-esad.jpg

Bir başka Twitter paylaşımı:

ahmet-atakan_twitter-suriyeli-multeciler.jpg

***

Ağır yaralı olarak Akdeniz Hastanesi'ne kaldırılan ve oradan Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Atakan, yapılan müdahaleyle yeniden hayata döndürülmüş, ancak tekrar kalbinin durmasıyla ölmüştü.

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum