1. HABERLER

  2. HABER

  3. Ahmet Atakan’ın Son Görüntüleri
Ahmet Atakan’ın Son Görüntüleri

Ahmet Atakan’ın Son Görüntüleri

Emniyet Müdürlüğü, Hatay'da yüksek kattan düşerek ölen Ahmet Atakan'ın başka bir eylemdeki görüntülerini paylaştı.

11 Eylül 2013 Çarşamba 15:55A+A-

Hatay'da, ODTÜ eylemlerine destek için düzenlenen sokak gösterilerinde yaşamını yitiren 23 yaşındaki Ahmet Atakan'ın ölüm nedenine ilişkin tartışmalar sürerken, elde edilen tüm görüntüler savcılık tarafından titizlikle inceleniyor.

Son olarak ortaya çıkan ve düşme anını yansıtan görüntüler ile aynı bölgede çekilmiş görüntüler birlikte değerlendirilirken, ölen Ahmet Atakan'ın düşmeden önce iddia edildiği gibi bir gaz fişeğine hedef olup olmadığı da araştırılıyor. Savcılık soruşturmasının yanısıra, mülkiye müfettişleri de olayı incelemeye başladı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından, Ahmet Atakan'ın daha önce katıldığı bir eylemdeki görüntüleri de savcılığa ulaştırıldı. Görüntülerde, elinde taş bulunan Ahmet Atakan, eylemcilerin arasından sıyrılarak, görüntülerde görünmeyen kişi ya da kişilerle (muhtemelen polis) tartışırken görülüyor. Ölümünden bir kaç gün önce çekildiği belirlenen görüntülerde, Ahmet Atakan'ın karşısındakilere çok kızgın olduğu ve el-kol gareketleri yaptığı dikkat çekiyor.

(Videonun sesli görüntüsü de yayınlandı. Ancak Ahmet Atakan, burada Yüce Allah'a ve Hz. Muhammed'e ğaliz küfürler ettiği için sessiz versiyonunu yayınlamayı uygun gördük.)

HABERE YORUM KAT

5 Yorum