1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Adnan Menderes Üniversitesi’nde Halep Katliamları Protesto Edildi
Adnan Menderes Üniversitesi’nde Halep Katliamları Protesto Edildi

Adnan Menderes Üniversitesi’nde Halep Katliamları Protesto Edildi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde, Esed tarafından Halep’e gerçekleştirilen sistematik saldırı ve katliamlar öğrenciler tarafından protesto edildi.

07 Aralık 2016 Çarşamba 18:13A+A-

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde, Esed tarafından Halep’e gerçekleştirilen sistematik saldırı ve katliamlar öğrenciler tarafından protesto edildi. Katliamları ve çocukların büyüyememesini sert bir dille protesto eden gençler uyanma ve diriliş çağrısında bulundu. Protestoya Genç İHH Aydın, Anadolu Öğrenci Birliği, UDEF katılım gösterdi.

AVRUPA’NIN MASKESİ DÜŞMÜŞTÜR

Müslüman Gençler yaptığı açıklamada: “Suriye'de yaşanalar karşısında beş leş miş Milletlerin, ABD'nin ve Avrupa'nın maskeleri birer birer düşmüştür. Esed'in katliamlarını görmezden geldikleri yetmezmiş gibi, IŞİD'i vurma bahanesi ile Suriye halkının üzerine koalisyon uçaklarıyla bomba yağdırmaya devam ediyorlar. Kendi çıkarları için, ülkelerinde insanlık abidesi olan kesimler, söz konusu Müslüman ve mazlumlar olunca, bütün kinlerini haçlı zihniyeti ile yeniden canlandırarak yerli işbirlikçileriyle katliam kusuyorlar” ifadelerine yer verdi.

ZALİMLER TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNDE YERİNİ ALACAKTIR

Saldırıların Ortadoğu’da yer alan terör örgütlerinin işbirliği ve desteğiyle gerçekleştiğine vurgu yapan Müslüman Gençler: “Biz biliyoruz ki; zalimler, katiller, ikiyüzlüler eninde sonunda yenilecektir! Elbette bir gün Esed despotu da, ıraktaki abd uşakları da, arakandaki zalimlerde tarihin lanetli çöplüğündeki yerini alacaktır. Esed ve avenesi, İran, Hizbullah, Rusya, çin, abd. ab. Pyd, pkk, feto ve bilumum yalakaları bugün olmasa bile yarın mutlaka ama mutlaka ateşi boylayacaktır. Ve güzel akıbet, elbette her koşulda hakkı ve adaleti ayakta tutmaya azmeden şehitlerin; rabbe, insanlığa ve eşyaya karşı sorumluluk bilincini kuşanan muttakilerin olacaktır!” şeklinde tepki gösterdi.

UYANMA VE DİRİLİŞ VAKTİDİR

Gerçekleşen bunca katliam ve zulme Müslümanların sesini yükseltmesi gerektiğine vurgu yapan Müslüman Gençler: “Bizler Üniversiteli Müslümanlar olarak diyoruz ki ;Kardeşlerimizi gözlerimizin önünde öldürürlerken, çocuklarımızın büyümesine izin vermezlerken, kadınlarımızın iffetini çiğnerlerken, izzetimize ve şerefimiz hiçe sayılırken, sesimizi bugün yükseltmeyeceğiz de ne zaman yükselteceğiz. İslam Ümmeti olarak artık bir uyanma ve dirilme vakti çoktan gelmiştir” ifadelerini kullandılar.

aydn1.jpgaydn1.jpgaydn2.jpgaydn3.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum