1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Abbas Yönetiminin Siyonistlerden Ne Farkı Var?
Abbas Yönetiminin Siyonistlerden Ne Farkı Var?

Abbas Yönetiminin Siyonistlerden Ne Farkı Var?

​​​​​​​Gazze’ye yönelik kuşatma politikasını protesto etmek için Ramallah'ta sokağa çıkan Filistinliler Mahmut Abbas yönetimine bağlı güvenlik güçlerinin saldırısına uğradı.

14 Haziran 2018 Perşembe 22:34A+A-

HAKSÖZ HABER

Sözde Filistin Özerk Yönetimi güçleri dün gece Ramallah’ta gösteri yapan halka karşı tavrıyla Siyonist çeteden çok da farklı olmadığını ispatladı.

Mahmut Abbas yönetiminin Gazze’ye yönelik yaptırımlar politikasını protesto etmek ve Gazze halkıyla dayanışma sergilemek için dün gece Ramallah’ta meydana çıkan Filistinliler Abbas Yönetimine bağlı güvenlik güçlerinin saldırısına uğradı. Gözyaşartıcı bombalar, ses bombaları ve joplarla halka saldıran polisler yüzlerce kişinin yaralanmasına yol açarken, aralarında 2 yabancı gazetecinin de bulunduğu 50 kişiyi gözaltına aldı.

Polislerin göstericilere yönelik saldırılarına bazı Fetih mensupları de eşlik ederken, Abbas yönetimi Hamas’ı halkı kışkırtmakla suçluyor.

2006’da Filistin genelinde yapılan ilk özgür seçimleri Hamas’ın kazanmasının ardından Mahmut Abbas yönetimi darbeyle Batı Şeria’da Parlamentoyu kapatmış ve Gazze’de Hamas’a yönelik yaptırımlar politikasını devreye sokmuştu.

ramallahprotest1.jpg

ramallahprotest2.jpg

ramallahprotest3.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum